Εκδήλωση του Ιδρύματος στο Ecali Club

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ (BCA Fund) σε συνεργασία με το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΙΜΕΠΟ) την Πέμπτη 15 Μαϊου στο Ecali Club, με σκοπό την ιατρική ενημέρωση των μελών και φίλων του Ιδρύματος από τον Ογκολόγο Χειρούργο – Αγγειοχειρούργο Δρ. Σ.Ν. Γεωργιάννο, με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: Διαγνωστικές και Θεραπευτικές εξελίξεις». Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης παρακολούθησαν την πρώτη επίσημη παρουσίαση του μουσικού θέματος του BCA Fund, το οποίο συνέθεσε και εκτέλεσε στο πιάνο ο Στέφανος Κορκολής.  

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η κα Ασπασία Λεβέντη, Πρόεδρος του BCA Fund και ο κ.Αλέξανδρος Ζαβός, Πρόεδρος του ΙΜΕΠΟ. Οι προσκεκλημένοι παρέλαβαν ειδικό έντυπο, η συγγραφή του οποίου έγινε από τον Δρ. Σ.Ν. Γεωργιάννο, με εξειδικευμένες ιατρικές πληροφορίες σχετικά με την κληρονομικότητα της νόσου και τις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις, που τυπώθηκε για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης παρακολούθησαν την πρώτη επίσημη παρουσίαση του μουσικού θέματος του BCA Fund, το οποίο συνέθεσε και εκτέλεσε στο πιάνο ο Στέφανος Κορκολής. Η πολύ συγκινητική βραδυά διανθίστηκε με την ανάγνωση κειμένων από τις κορυφαίες ηθοποιούς Καρυοφιλλιά Καραμπέτη και Κατερίνα Διδασκάλου, ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με την διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου, που ψυχαγωγούσε το κοινό έως το πέρας της βραδυάς.